Wendy van Dijk deelt schattige foto van haar jarige zoon Sem

0
373

Hiep hiep hoera! Sem, de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé is vandaag jarig en mag alweer 16 kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren delen ze allebei wat leuke kiekjes van de jarige jongen op Instagram. 

“Mijn lieve grote zoon. De kleine Sem in jou feliciteert de grote Sem die je geworden bent. Wat een held ben jij. Gefeliciteerd lieverd en ik hou zielsveel van jou”, schrijft z’n trotse moeder bij de twee foto’s. Het schattige, kleine mannetje is zo te zien vandaag de dag een hele stoere jongen van 16. Wat vliegt de tijd!

Grote vriend
Ook papa Xander deelt een foto op Instagram met z’n zoon. “Hoe snel kan de tijd gaan?”, schrijft hij bij het kiekje waarop de twee mannen aan het zingen zijn. “Mijn oudste zoon Sem van Dijk is vandaag 16 geworden. Gefeliciteerd grote vriend. I love you! En… over 2 jaar drinken we er een biertje op.”

De mooie kant
Wendy en Xander waren al uit elkaar voordat Sem werd geboren. “Daar kiest natuurlijk niemand vooraf voor”, zei Xander ooit in een interview met Vrouw. “Maar ik kijk altijd naar de mooie kant van situaties en Sem weet niet beter. Hij ziet alleen dat hij én papa en mama heeft, én Erland (Galjaard) én Sophie (De Buisonjé) én alle opa’s en oma’s, zijn zusje Lizzy bij Wendy, hier broertje Dex en nu nog een babyzusje. Qua familie is hij hartstikke rijk. Zo voelt Sem het ook echt, dat vind ik mooi.”

Bron: Instagram, Libelle Beeld: Youtube

DELEN